Ampli Logo

AMPLI | Out Of The Box!

In september 2020 organiseerde Ampli, in samenwerking met de vrienden van de Zomerse Dinsdagen in Hever 2 concerten op onze parking om perspectief te geven aan ons eigen personeel, artiesten en hun crew en aan het publiek. We zaten immers al een half jaar grotendeels technisch werkloos thuis owv. Covid-19 en de drang om iéts te doen was groot.

Het werd een groot succes! Met 2 uitverkochte optredens van Stan Van Samang en Hugo Matthysen, Aram Van Ballaert en Ronny Mosuse en een tot in de puntjes voorbereide setting om alles Corona-proof te laten verlopen werd al gauw de vraag gesteld naar meer.

Bekijk hier de sfeerbeelden van de concerten!

Wij hadden toen echter nooit durven vrezen dat we nagenoeg een jaar later nog niet veel verder stonden. De besluiteloosheid naar onze sector toe, het gebrek aan enig perspectief en de vele mokerslagen die we dit jaar te verduren kregen kwamen hard aan en we zagen zelfs vaste waardes uit ons team het schip verlaten omdat de uitzichtloze situatie voor hen niet meer houdbaar was.

Maar EIN-DE-LIJK hebben we intussen toch wat mooie vooruitzichten gekregen en willen we de hoopvolle zomer zelf aftrappen met een concertreeks onder de noemer ‘Out Of The Box’, om duidelijk te maken dat wij er nog steeds meer dan klaar voor zijn!

Out The Box? WTF?!

De naam van onze concertreeks is alles omvattend:

Wij, als licht- & geluidsbedrijf, gaan out of the box omdat wij normaal niet zélf dergelijke organisatie op ons nemen maar meestal werken voor een eventbureau of een festivalorganisator.
We halen letterlijk ons materiaal uit onze box (ons magazijn ) om het op onze eigen parking op te bouwen.

U mag ‘uit uw kot’, om te komen genieten van intieme concerten met een (zéér ) vlotte service om drank te bestellen en te betalen, in een uniek en vooral veilig kader!
De concerten gaan steeds BUITEN door, waarmee we de kansen op besmettingen tot het minimum kunnen reduceren. Onze eieren liggen alvast bij de Clarissen, hopend op zwoele en droge zomeravonden!

Concert image
Concert image
Concert image
Concert image